středa 1. září 2021

Výuka 2. a 3. září

Děkuji všem rodičům za spolupráci při dnešním testování dětí a vytvoření slavnostní nálady při zahájení školní docházky.

Zítra a v pátek výuka od 7:55 do 9:35. Ranní a odpolední družina v provozu, také je zahájeno stravování ve školní jídelně. Děti se po příchodu do školy přezují v šatně, zapamatují si značku, ke které si dali boty. Stejnou značku budou používat i ve třídě.  S sebou aktovku, vybavené pouzdro, malou svačinku, pití.

Závěr výuky v 9.35. Pokud si budete dítě vyzvedávat, prosím o čekání před školou, popř. ve vestibulu, děti přivedu. Je stále omezena přítomnost třetích osob ve škole. Ostatní děti půjdou do družiny.

Připomínám vyplnění dotazníku a odevzdání do pátku 3. 9.

V průběhu tohoto a příštího týdne noste pomůcky do VV,  PČ a TV dle seznamu z červnové schůzky. Do tělocviku připravte dětem tepláky (leginy, kraťasy) tričko, ponožky a tenisky s bílou podrážkou. Věci uložte do pytlíku. Pytlíky si děti pověsí na stejnou značku, jako budou používat v šatně.  Boty i oblečení, prosím, označte dětem doma, osvědčilo se jméno nebo iniciály, popř. značka.